ServiceBroker top
 

Reparation af defekt vare

Du kan som privatperson få en vare repareret gennem ServiceBroker.dk. Det tager normalt højest en uge, med mindre der opstår problemer med at skaffe en reservedel. Har du købt varen inden for de sidste 2 år, kan vi tilbyde at reparere varen gratis på garanti, hvis varen er omfattet af garanti- eller reklamationsretten. Du skal i så fald have et gyldigt købsbevis og alle udgifter vil blive afholdt af producenten. Du skal dog være opmærksom på, at der er forskel på garanti og reklamationsret. Du kan læse mere om reklamationsret på forbrugerrådets hjemmeside.

Vær opmærksom på, at visse internetbutikker sælger parallelimporterede varer, som ikke er omfattet af dansk garanti. Hvis du har købt varen hos en internetbutik, eller uden for landets grænser, skal du først undersøge hos sælger, om varen er omfattet af dansk garanti. Har du købt varen for mere end 2 år siden, eller er varen uden for reklamationsret, kan vi give et tilbud på reparation.

Hvis det er et større tv, eller en anden fysisk stor vare, kan du vælge, at vi henter varen hos dig. Hvis du vælger denne mulighed skal du være opmærksom på, at du skal betale for transporten, hvis det ikke er en garantisag. Er det en mindre vare, skal du selv sende varen til den adresse der oplyses på følgesedlen til sidst i oprettelsen, eller aflevere varen på det værksted der oplyses.

Før du starter skal du sikre dig, at du har følgende:
- En e-mailadresse hvorpå du vil få en bekræftelse og blive orienteret løbende om forløbet.
- Et mobilnummer som du kan kontaktes på ved spørgsmål til reparationen og eventuel transport.
- En printer til at printe ordresedlen, som skal følge varen som identifikation. Denne kan altid printes efterfølgende ved at logge ind på din sag.
- En kopi af din kvittering, hvis det er en reklamation. Kvitteringen kan du uploade på sagen ellers skal du medsende en kopi af kvitteringen med varen.

Det er nemt at oprette en sag, og det tager kun et par minutter at udfylde felterne med dine oplysninger. Når sagen er oprettet får du et ordrenummer, som følger hele din sag. For hurtig ekspedition er det vigtigt at ordresedlen følger produktet.